Naar de inhoud springen

FCM Travel

Bij FCM Travel doen we travel management op een andere wijze of zoals wij graag zeggen: “travel different”. Door innovatieve systemen en 24/7 support van travel experts garanderen wij reizigers comfortabele reizen.
FCM heeft divisies voor zakenreizen/vakantiereizen/MICE/Shipping en een Medical desk die borg staan voor kwaliteit met haar 4 kantoren in België,  maar met een FCM netwerk in 95 landen wereldwijd.

Graag introduceren we: Joy Keersmaekers, zij heeft 25 jaar ervaring in vakantiereizen. Zij was aanvankelijk specialist in duikvakanties en sinds enkele jaren Team Leader bij FCM.

De  collega’s gespecialiseerd in vakantiereizen, verdeeld over de 4 FCM kantoren,  motiveert zij met veel plezier om het beste uit zichzelf te halen en natuurlijk voor de  klanten.

Daar FCM groot is in zakenreizen/MICE/Shipping komen hier a-la-carte aanvragen uit voort, maar op de kantoren in Genk/Lasne/Antwerpen/Zaventem zijn er ook nog de lokale en vooral loyale klanten die graag binnen wandelen.

Zelf zetelt Joy  op het FCM kantoor in Antwerpen dat recentelijk een complete imago verandering onderging sinds FCM een nieuwe huisstijl introduceerde. “Travel Different” is waar FCM voor staat.

Joy onderstreept dit volledig en is trots op de nieuwe huisstijl.  “Een standaard klantbenadering of omdat een protocol dit voorschrijft daar heb ik niets mee” vertelt Joy stralend.

Een reiziger vraagt steeds een andere benadering voor de unieke wensen en verwachtingen.  Joy lacht en vertelt; ” En zelfs bij voor ons gekende reizigers kan dit per reis nog verschillen hoor!”

Joy noemt als mooiste aan haar job “Het afwisselende van een ‘simpele’ flight only tot een complete rondreis in Australië te mogen samenstellen”.

Het meest uitdagende en inspirerende voor haar is het ‘puzzelen’ aan een idee is tot het een daadwerkelijke droomreis wordt.


Joy ziet vooral een meerwaarde van reisadviseurs, en travel management in algemeen, dat reizigers met een gerust hart op reis kunnen vertrekken en alles tot in de puntjes verzorgd is tegen aantrekkelijke prijzen.  
“Zeker nu met alle Corona-regels adviseren we graag hierin zodat de reizigers zich kunnen focussen op veel leukere details” aldus Joy.

Joy geeft nog een persoonlijke reistip voor Tenerife: Het visserdorpje Los Abrigos, daar vind je geweldige verse vis in de kleine authentieke restaurants, die mag je niet missen!  

Spring zeker eens binnen bij 1 van onze FCM kantoren! Er is altijd koffie maar vooral een warm en deskundig onthaal!

FCM Travel
Belgium-Antwerp
+32 3 221 20 35
fcm.antwerp@be.fcm.travel
Cassierstraat 19
2060 Antwerpen
08.30 – 18.00hr

FCM Travel
Belgium-Zaventem
+32 2 719 48 28
fcm.zaventem@be.fcm.travel
Vilvoordelaan 192
1930 Zaventem
08.30 – 18.00hr

FCM Travel
Belgium-Genk
+32 89 30 95 85
fcm.genk@be.fcm.travel
Winterslagstraat 41
3600 Genk
08.30 – 18.00hr

FCM Travel
Belgium-Lasne
+32 2 634 0080
fcm.lasne@be.fcm.travel
Rue de Genleau 1b
1380 Lasne
08.30 – 18.00hr