Naar de inhoud springen

Herbots Reizen

Herbots reizen bestaat sinds 1999. Eigenlijk is het kantoor ontstaan omdat ik als toenmalige DJ naar Ibiza ging en het reiskantoor me geen hotel kon adviseren dicht bij de discotheken. Ik ben thuis gekomen en ben meteen alles in orde beginnen maken om reisagent te worden.
Momenteel zijn er 2 vestigingen van Herbots Reizen, in Beringen en in Herk-de-Stad. Onze specialiteit: mensen van een verdiende vakantie laten genieten!

Het mooie aan de job

Mensen een glimlach bezorgen en bij een probleem dit meteen oplossen.  Het mooie komt naar boven als ik groepsreizen begeleid van bestemmingen die ik al enkele malen zelf deed. Je weet dan op welk moment je waauw-momenten kan creëren voor je klant. Dan hun verwondering en bijhorende glimlach en enthousiasme zien en voelen is onbetaalbaar.

De meerwaarde

Een goede reisagent (net als elk ander bedrijf, persoon) leer je kennen als er een probleem is. En doordat een reis bestaat uit verschillende onderdelen die je niet in de hand hebt kunnen er altijd problemen opduiken. Zoals bij ieder van mijn collega’s kan je als reisagent uren blijven opsommen wat je allemaal oploste…

Reistip

Afrika! Met als persoonlijk hoogtepunt de beklimming van de Nyiragongo vulkaan met overnachting op de top. Vandaar heb je zicht op één van de grootste lavameren ter wereld. De kleuren en geluiden zijn onbeschrijflijk.Maar ook de zonsondergang op de duinen van Namibië, een riviersafari in Botswana, het zien van de ‘grote trek’ in Tanzania, de Victoria Falls horen donderen in Zimbabwe, de leeuw horen brullen Kenia of het genieten van een wijntje in  Zuid-Afrika brengen meteen een lach bij me naar boven!

Herbots Reizen
– Grote Baan 65, 3540 Herk-de-Stad – Tel: 013/46.26.03
– Koerselsesteenweg 50, 3580 Beringen – Tel: 011/22/56.00
Herbotsreizen.be