Naar de inhoud springen

ITA Reizen

Ita reizen & autocars kan je vinden in Wetteren. Ons bedrijf bestaat uit een reisbureau en een autocarafdeling met 15 luxe-autocars. Als familiebedrijf beschikken wij over méér dan 70 jaar ervaring en is onze aanpak heel persoonlijk en service gericht. We adviseren onze klanten in een familiale en gemoedelijke sfeer. We leren hen door en door kennen en vinden dus voor elke vraag het best passende reisvoorstel.

Het mooie aan de job

Mensen de ideale reis verkopen kan hen echt gelukkig maken. Tijdens een ontmoeting op kantoor zie je die fonkelende ogen. We praten, we zoeken en plots vinden we dat ultieme voorstel. Mensen kunnen dan echt héél gelukkig reageren. Het vertrekt vaak vanuit een droom of reisidee en dat vertalen wij dan in een prachtig voorstel. Belangrijk vind ik ook onze dienst na verkoop. Een gepassioneerde reisprofessional staat je bij voor, tijdens en na de reis en dit op elk moment dat je dat nodig vindt.  

De meerwaarde

Het afgelopen jaar was voor ons erg bijzonder. Onze bestaande klanten hebben hun vertrouwen in ons bedrijf alleen maar versterkt. Verschillende onder hen boekten nu toch al een nieuwe vakantie, omdat zij er gerust in zijn ook in de toekomst correct en goed geadviseerd te reizen. Ook enkele mensen die voorhéén online hadden gereserveerd hebben wij te woord gestaan. Na deze gesprekken hebben we enkele maanden later ook hen als nieuwe klant kunnen verwelkomen en kijken ook zij op een gerustere manier uit naar hun zomervakantie van 2021.

Reistip

Fins Lapland is met zekerheid één van mijn favoriete bestemmingen. Elk jaar organiseren en begeleiden wij daar een eigen groepsreis. Dat schept een band met onze deelnemers en ik vind het héérlijk om vanop de zijlijn te zien hoe onze klanten genieten van de natuur, de beleving, de culinaire maaltijden en de zorgeloze vakantie die door onze reisprofessionals georganiseerd werd.  

ITA nv
Brusselsesteenweg 269
9230 Wetteren
Tel: 09/369.00.24
itareizen.be