Naar de inhoud springen

Jempi Reizen

Jempi Reizen is gestart te Lochristi als autocarist in 1975.
Sinds de komst van huidig zaakvoerder Inge Bracke kwam er een verschuiving met focus op verkoop van vliegvakanties en kwam er een tweede kantoor bij te Destelbergen. De autocars werden vervangen door minibussen voor de verzorging van het luchthavenvervoer.
Ons team is gespecialiseerd in de opmaak van reizen op maat, cruises, honeymoon, luxe reizen
Naast onze 2 reiskantoren hebben we ook een incentive afdeling en een groepsafdeling voor onze eigen producten ‘Alleenreizenden 50 plus’ en ‘Groepsreizen 50 plus’.

Het mooie aan de job

Elke dag meedromen met uw klanten en hen sturen naar de juiste bestemming die bij hen past.
Uw eigen hobby, reizen, kunnen doorverkopen.
Het gaat niet meer alleen over de verkoop van bestemming X, maar wel over de ganse beleving. Het is dan ook fijn om je 100% in te leven in de reis die je samenstelt, zo reis je elke dag zelf een beetje weg.
Je bent verplicht te reizen! 😊 Want ja, dat stimuleert de verkoop.
De wereld heeft zeer veel te bieden en dat brengt ook veel variatie in je job, want elke bestemming heeft andere geheimpjes!

De meerwaarde

Hoeveel pagina’s hebben we? Want we hebben intussen wel al wat moeten doorstaan. Aswolk, 9/11, aanslagen Brussel,… en nu Covid 19. Telkens opnieuw werden er vele reizigers getroffen. Op zo’n momenten is het 24u op 24 doordraaien en er staan voor uw klant!

Door onze jarenlange ervaring en een team dat zijn weg kent in het toeristische wereldje weet je van aanpakken en snel handelen, en dát is wat een klant de dag van vandaag nodig heeft.
Als je een reis boekt moet je zorgeloos kunnen reizen. De dag van vandaag is dit een héél moeilijke, tenzij men via een reisagent boekt, want wij helpen de klanten elke dag. Het gaat niet meer alleen over het boeken van de reis maar om alles daarrond en die taken nemen wij op ons!

Reistip

Namibië blijft bovenaan mijn top 10 staan. Tijdens één van mijn reizen naar dit wonderbaarlijke land deed ik met een groep klanten een expeditie met jeeps door woestijn van het Namib Naukluft Park.
Ver weg van de platgetreden paden, duinen tot wel 180m hoog afdalen met de jeep, adembenemende landschappen gecombineerd met adrenaline en een paar dagen volledig weg van de beschaafde wereld. Kortom : onvergetelijk!

Jempi Reizen
Slagmanstraat 23, 9080 Lochristi – Tel: 09/395.06.06
Dendermondesteenweg 494, 9070 Destelbergen – Tel: 09/378.31.91
Jempireizen.be