Naar de inhoud springen

Reizen Meyers

Reizen Meyers bestaat ondertussen maar liefs 22 jaar.  22 jaar lang bezorgen we onze klanten de mooiste tijd van het jaar. We verkopen de hele wereld, van een weekendje Belgische kust tot een roadtrip doorheen Australië.  Als je naar onze specialiteit vraagt dan is zijn dat eilanden van Indonesië.  Naast de 7 medewerkers in de kantoren van Kuringen & Zandhoven staat een eigen team van 5 chauffeurs klaar om je veilig naar de diverse luchthavens te brengen.  Het verkopen van reizen is bij ons geen bandwerk, maar een passie. 

Het mooie aan de job

Een leuk hotel boeken, een goede vlucht vinden is inderdaad niet zo moeilijk.  Maar tips krijgen waarom je een bepaald hotel wel of niet moet boeken of in welk hotel je best welk kamertype neemt, dat is een meerwaarde van je reisagent die je gratis erbij krijgt.  Een gepast aanbod vinden waar je als klant meestal zelf niet aan denkt en dit binnen het gevraagde budget, daar doen we het voor.  Als onze chauffeurs de klanten afhalen en ze zien deze van ver afkomen met een smile, dan weten we dat we goed bezig zijn en beseffen we dat de meerwaarde van de reisagent wordt geapprecieerd.  

De meerwaarde

Een reis is een schakel van diverse reisdiensten en veel menselijke handelingen waarbij steeds iets kan mislopen. Ook dan zijn we er voor jou,
24 uur op 24 uur met een eigen noodnummer.  Ook bij het oplossen van problemen zijn er creatieve oplossingen nodig. Zo hadden we klanten die hun rijbewijs vergeten waren toen ze vertrokken naar de USA. We hebben door ons netwerk kunnen zorgen dat het rijbewijs de dag erna bij hun was en zo hebben ze hun onvergetelijke reis kunnen aanvatten…

Reistip

BALI !! Alle medewerkers hebben deze droombestemming reeds bezocht. Het is ondertussen onze tweede thuis geworden.  Een bestemming die zoveel meer is als mooie stranden luxe hotels en rijstvelden.  Het is een bestemming waarbij we je tijdens je reis laten kennismaken met de lokale bevolking, de manier waarop ze leven, een echte MUST DO ! 

Reizen Meyers
Kuringersteenweg 490, 2511 Kuringen – Tel 011/228.767
Oudebaan 31, 2240 Zandhoven – Tel 03/383.02.28
reizenmeyers.be