Naar de inhoud springen

Upgraded

Upgraded werd in 2009 opgericht door Jan Moons en is ondertussen uitgegroeid tot een incentive kantoor met een grote en trouwe klantenportefeuille. Sinds vorig jaar waait er een frisse wind door het bedrijf door de overname van Upgraded door collega Vanessa Vandebroek. Je kan ons vinden in Edegem bij Antwerpen.

Onze missie? Onze klanten keer op keer verbazen met een beklijvende incentive reis of meeting in het binnen- of buitenland.

Hoe doen we dat? Door te vertrekken vanuit het unieke DNA van elk bedrijf. We creëren een op maat gemaakt programma met een hoge belevingsfactor.

Onze slogan? Op kwaliteit maken we geen compromissen!

Het mooie aan de job

Wat is er mooier dan van je hobby je job kunnen maken? Onze passie voor reizen doorgeven aan onze klanten is wat wij het liefste doen. Onze creativiteit kunnen we kwijt in het ontwerpen van programma’s waarbij we steeds tot op zoek gaan naar nieuwe ervaringen en unieke locaties. We werken alles uit tot in het kleinste detail zodat elke dag een waar evenement wordt. Als de deelnemers na een reis met een voldaan gevoel naar huis gaan is onze missie geslaagd en zijn onze batterijen weer 100% opgeladen!

De meerwaarde

Door de jaren heen hebben we een wereldwijd netwerk aan contacten opgebouwd. Een jarenlange vertrouwensband met onze leveranciers zorgt ervoor dat we steeds op hen kunnen rekenen. Zeker in tijden van crisis merk je hoe belangrijk dit is.

We zijn dan ook enorm dankbaar dar we tijdens de corona crisis door deze goede relaties steeds een gepaste oplossing konden aanbieden aan onze klanten.

Reistip

Een selfdrive trip in Noorwegen!

Noorwegen is een bestemming die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. De natuurpracht is overweldigend en de fjorden worden jaar na jaar tot het mooiste landschap ter wereld uitgeroepen. We organiseerden een incentive reis waarbij de deelnemers zelf het stuur namen en zich een weg waande door de constant wisselende landschappen. Een RIB-bootsafari, een gletsjerswandeling en een verblijf op een afgelegen eiland maakten deze reis uniek. Een schot in de roos voor onze deelnemers die Noorwegen al snel volledig in hun hart sloten.

Upgraded
Mechelsesteenweg 146 – 0012
2650 Edegem (België)

+32 (0)3 435 56 10
info@upgraded.be
http://upgraded.be