Naar de inhoud springen

Vakantie te Paard

Reizen en paarden, mijn twee grootste passies

Ik trainde volop endurance wedstrijdpaarden en vond een vakantie te paard een mooie afwisseling voor de dagelijkse wandelingen op de Vlaamse wegen.  Zo belandde ik in Zuid Afrika en Botswana voor mijn allereerste safari te paard.  Dit was meteen ook de kennismaking met In the Saddle UK en al gauw startte een samenwerking om hun portfolio  ‘wereldwijde vakanties te paard’ in de Benelux aan te bieden.

Het mooie aan de job

‘Alles’ klinkt misschien wat overdreven maar als reisagent ben ik mijn kantoor en omgekeerd. Met vuur, enthousiasme en inzet werk ik reisvragen en plannen zo nauwgezet mogelijk uit. Het is bijzonder leuk om de juiste vakantie aan de juiste reiziger te koppelen!

De meerwaarde

‘Vakantie te paard’ is een onderdeel van reisbureau Perlan, waarbij ik van mijn twee passies REIZEN en PAARDRIJDEN een fulltime job heb gemaakt.

A perfect match!

Door ruime persoonlijke wereldwijde ontdekkingen (al dan niet vanop een paardenrug) en menig uur in het zadel kan ik putten uit veel eigen ervaring.

Bovendien kan ik door mijn ‘normale’ reisbureau kennis een pré en/of post verblijf voor of na de ruitervakantie volledig op maat uitwerken.

Andere belangrijke tools van Vakantie te paard zijn de persoonlijke aanpak, flexibiliteit en maximale bereikbaarheid.

Reistip

Africa is calling. Paardrijden tussen zebra’s, naast giraffen, op een steenworp van olifanten, bij neushoorns, … om vervolgens de dag af te sluiten met een ‘sundowner’ tijdens het ‘golden hour’.

Een safari te paard is geen ‘once in a lifetime’; het is verslavend!

Perlan BV / Vakantie te paard
Albert Saveryslaan 12
9800 Deinze
www.vakantietepaard.be