Naar de inhoud springen

Vancouillie Travel

Vancouillie Travel is reeds jaar en dag een gevestigde waarde in Blankenberge. Al meer dan 17 jaar runt Marleen het kantoor.
In oktober 2019 ben ik, Bo, er bij gekomen als mede eigenaar van het kantoor. Sindsdien runnen we ons bureau samen.

Zoals Churchill ooit zei: ‘never waist a good crisis’ hebben we tijdens 2020 en  2021 niet stilgezeten. Een nieuwe website, lancering op sociale media, onze systemen updaten, bijscholingen en webinars volgen,…
We zijn helemaal klaar om onze klanten hun droomreizen te realiseren!

Het mooie aan de job

De reacties als klanten terugkomen en zeggen: ‘amai wat hebben wij genoten’! Of je ziet foto’s passeren op sociale media dat je klanten aan het genieten zijn van hun reis. Dat doet ongelofelijk veel deugd.
Mensen komen binnen op kantoor met het idee van ‘we willen op reis’ maar ze hebben geen idee naar waar. Als je dan samen kan puzzelen en de mensen met een goed gevoel en glimlach naar buiten kan laten gaan, dat maakt een dag goed!

De meerwaarde

Wij als reisagent hebben al een stukje van de wereld gezien. Zo komen we aan inside tips en tricks die je op internet niet kan terugvinden.
Gezellige restaurantjes, barretjes, … Als je dit kan doorgeven zijn mensen altijd heel blij.
Maar ook de andere kant van de medaille, als het niet goed gaat, of als er problemen zijn, kunnen wij dit oplossen. En MET de glimlach!

Reistip

La Rèunion, niet zo gekend bij vele mensen, maar oooo zo prachtig!

vancouillie-travel

Bo-Temps bv / Selectair Vancouillie Travel
De Smet De Naeyerlaan 59
8370 Blankenberge
Tel: 050/42.30.08
reizenvancouillie.be