Naar de inhoud springen

#ReisBewust – hou het proper! Ook op reis.

Op zaterdag 17 september organiseren we, in samenwerking met Decathlon Brugge en Mooimakers, een Beach Clean Up te Blankenberge.

We nodigen jullie uit om vrijwillige deel te nemen en daarbij de #ReisBewust-boodschap mee te verspreiden: “hou het netjes. In eigen land én op vakantie. Don’t be a tourist, be a traveller.”

Afspraak om 14 uur op het strand aan het Oosterstaketsel. We wachten jullie op bij de vlaggen van Decathlon Brugge. Geef vooraf wel even door dat je aanwezig zal zijn en met hoeveel personen. Heb je zelf opruimmateriaal liggen zoals grijpstokken? Breng ze gerust mee.

Inschrijven kan via de Facebook event pagina van Decathlon Brugge.

#ReisGerust #ReisBewust

Over Mooimakers:
Mooimakers is de motor van de strijd tegen zwerfvuil en sluikstorten in Vlaanderen. Mooimakers organiseert campagnes, voert onderzoek, stimuleert kennisuitwisseling, ondersteunt op een proactieve manier alle betrokken actoren en zet zelf aanstekelijke acties op. Mooimakers is het merk waaronder Vlaanderen Mooi uitvoering geeft aan haar beleid. Vlaanderen Mooi is het initiatief tegen zwerfvuil en sluikstorten van de OVAM, Fost Plus en de VVSG. De OVAM is verantwoordelijk voor het afvalstoffen-, materialen- en bodemsaneringsbeleid in Vlaanderen. Fost Plus verenigt de bedrijven die verpakte producten op de Belgische markt brengen. De lokale overheden zijn verantwoordelijk voor de openbare netheid en zijn verenigd in de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (vvsg).

Je kunt geen reactie plaatsen, maar trackbacks en pingbacks zijn beschikbaar.